Weboldal karbantartás – haladó csomag (havi)

Tökéletes megoldás az emelt szintű karbantartási szolgáltatásunk kipróbálására, amennyiben forgalmasabb webáruházad, vagy komplexebb oldalad van (oktatási portál, előfizetéses rendszer, stb.)…

Megtapasztalhatod, hogy mekkora terhet vesz le a válladról az, ha nem kell azzal foglalkoznod, hogy a weboldalad vagy webáruházad folyamatosan elérhető-e az érdeklődőid számára, érkeztek-e fontos frissítések, nincs-e valamilyen biztonsági probléma, rendesen működik-e a tárhely, illetve komoly probléma esetén rendelkezésre állnak-e a megfelelő gyakoriságú biztonsági mentések az adatbázisról, vagy akár az egész weboldal, webáruház összes fájljáról, képanyagáról.

Egy összetettebb, forgalmasabb weboldal vagy webshop esetén bonyolultabb problémák is adódhatnak – ráadásul a leállások is nagyobb bevétel-kiesést okozhatnak, mint egy induló oldal esetében. Ráadásul egy tagsági rendszernél, vagy oktatási portálnál folyamatos elérést kell tudni biztosítani az ügyfeleid számára, hogy elé tudják érni az online anyagokat, amikért fizettek.

De ettől is fontosabb: biztos lehetsz abban, hogy probléma esetén van valaki, aki a lehető leggyorsabban megoldja ezeket a gondokat.

Ezen csomagunkat forgalmasabb webshopokhoz, illetve olyan weboldalakhoz ajánljuk, amelyeken tagsági- vagy oktatási rendszer működik…

A csomag tartalmazza

A csomag NEM tartalmazza

10.500,- Ft
(havonta)

*Minimális változtatások az oldalon: telefonszám, cím, egyéb hasonló adatok megváltoztatása, 1-1 oldalban kisebb szövegjavítás, stb.

**Új plugin telepítés, beállítás: alap beállítások elvégzése és működés leellenőrzése. Az új plugin kívánta tartalmak teljes létrehozása nincs a szolgáltatásban (pl.: egyedi e-mail sablonoknál az összes e-mail sablon létrehozása, stb.)…

A havidíj csak bankkártyával fizethető és a bank automatikusan fogja levonni a 2. hónaptól a havidíjakat. Fedezethiány miatti sikertelen levonási kísérlet esetén a karbantartási szolgáltatás felfüggesztésre kerül!

Csökkentsd a költségeket!

Éves előfizetés esetén esetén csak 10.000,- Ft/hó az előfizetés díja.

Maradok az eredeti előfizetési időszak mellett és...