Weboldal karbantartás – haladó csomag (éves)

Tökéletes megoldás az emelt szintű karbantartási szolgáltatásunk költséghatékonyabb kipróbálására, amennyiben forgalmasabb webáruházad, vagy komplexebb oldalad van (oktatási portál, előfizetéses rendszer, stb.)…

Amennyiben még csak közepes vagy nem elég stabil a vállalkozásod bevétele, illetve nem akarsz hosszú távra elköteleződni, akkor ez a csomag a számodra ideális, hiszen középtávon tudod biztosítani weboldalad vagy webáruházad működésének biztonságát – ráadásul kis beruházással.

Megtapasztalhatod, hogy mekkora terhet vesz le a válladról az, ha nem kell azzal foglalkoznod, hogy a weboldalad vagy webáruházad folyamatosan elérhető-e az érdeklődőid számára, érkeztek-e fontos frissítések, nincs-e valamilyen biztonsági probléma, rendesen működik-e a tárhely, illetve komoly probléma esetén rendelkezésre állnak-e a megfelelő gyakoriságú biztonsági mentések az adatbázisról, vagy akár az egész weboldal, webáruház összes fájljáról, képanyagáról.

Egy összetettebb, forgalmasabb weboldal vagy webshop esetén bonyolultabb problémák is adódhatnak – ráadásul a leállások is nagyobb bevétel-kiesést okozhatnak, mint egy induló oldal esetében. Ráadásul egy tagsági rendszernél, vagy oktatási portálnál folyamatos elérést kell tudni biztosítani az ügyfeleid számára, hogy el tudják érni az online anyagokat, amikért fizettek.

De ettől is fontosabb: biztos lehetsz abban, hogy probléma esetén van valaki, aki a lehető leggyorsabban megoldja ezeket a gondokat.

Ezen csomagunkat forgalmasabb webshopokhoz, illetve olyan weboldalakhoz ajánljuk, amelyeken tagsági- vagy oktatási rendszer működik…

A csomag tartalmazza

A csomag NEM tartalmazza

150.000,- Ft
(1 évente)

(12.500,- Ft/hónap)

*Minimális változtatások az oldalon: telefonszám, cím, egyéb hasonló adatok megváltoztatása, 1-1 oldalban kisebb szövegjavítás, stb.

**Új plugin telepítés, beállítás: alap beállítások elvégzése és működés leellenőrzése. Az új plugin kívánta tartalmak teljes létrehozása nincs a szolgáltatásban (pl.: egyedi e-mail sablonoknál az összes e-mail sablon létrehozása, stb.)…

A karbantartás díja átutalással és bankkártyával is fizethető. Bankkártyás fizetés esetén a bank automatikusan fogja levonni az esedékes előfizetési díjat. Fedezethiány miatti sikertelen levonási kísérlet, illetve a következő időszaki karbantartási díj átutalással történő kifizetésének elmaradása esetén a karbantartási szolgáltatás felfüggesztésre kerül!