Weboldal karbantartás – alap csomag (havi)

Tökéletes megoldás a karbantartási szolgáltatásunk kipróbálására…

Amennyiben még eddig nem tartotta karban szakember az oldaladat és kíváncsi vagy, milyen biztonságot és nyugalmat ad, ha hozzáértő kezében van a weboldalad vagy webáruházad működése, akkor ezzel a megoldással gyakorlatilag kockázatmentesen tudod kipróbálni ezt a lehetőséget.

Megtapasztalhatod, hogy mekkora terhet vesz le a válladról az, ha nem kell azzal foglalkoznod, hogy a weboldalad vagy webáruházad folyamatosan elérhető-e az érdeklődőid számára, érkeztek-e fontos frissítések, nincs-e valamilyen biztonsági probléma, rendesen működik-e a tárhely, illetve komoly probléma esetén rendelkezésre állnak-e a megfelelő gyakoriságú biztonsági mentések az adatbázisról, vagy akár az egész weboldal, webáruház összes fájljáról, képanyagáról.

De ettől is fontosabb: biztos lehetsz abban, hogy probléma esetén van valaki, aki a lehető leggyorsabban megoldja ezeket a gondokat.

Ezen csomagunkat induló vagy kis forgalmú webshopokhoz, illetve olyan weboldalakhoz ajánljuk, amelyeken maximum napi rendszerességgel történik változás (új blogbejegyzés, stb.)…

A csomag tartalmazza

A csomag NEM tartalmazza

8.100,- Ft
(havonta)

*Minimális változtatások az oldalon: telefonszám, cím, egyéb hasonló adatok megváltoztatása, 1-1 oldalban kisebb szövegjavítás, stb.

A havidíj csak bankkártyával fizethető és a bank automatikusan fogja levonni a 2. hónaptól a havidíjakat. Fedezethiány miatti sikertelen levonási kísérlet esetén a karbantartási szolgáltatás felfüggesztésre kerül!