Weboldal karbantartás – alap csomag (fél éves)

Tökéletes megoldás a karbantartási szolgáltatásunk költséghatékonyabb kipróbálására…

Amennyiben még kevés vagy nem stabil a vállalkozásod bevétele, illetve nem akarsz hosszú távra elköteleződni, akkor ez a csomag a számodra ideális, hiszen középtávon tudod biztosítani weboldalad vagy webáruházad működésének biztonságát – ráadásul kis beruházással.

Értékelni fogod, hogy mekkora terhet vesz le a válladról az, ha nem kell azzal foglalkoznod, hogy a weboldalad vagy webáruházad folyamatosan elérhető-e az érdeklődőid számára, érkeztek-e fontos frissítések, nincs-e valamilyen biztonsági probléma, rendesen működik-e a tárhely, illetve komoly probléma esetén rendelkezésre állnak-e a megfelelő gyakoriságú biztonsági mentések az adatbázisról, vagy akár az egész weboldal, webáruház összes fájljáról, képanyagáról.

Ráadásul amellett, hogy nem kell havi szinten foglalkozni a karbantartási díjjal sem és még kevesebbe is kerül, mintha havonta fizetnéd…

De ettől is fontosabb: biztos lehetsz abban, hogy probléma esetén van valaki, aki a lehető leggyorsabban megoldja ezeket a gondokat.

Ezen csomagunkat induló vagy kis forgalmú webshopokhoz, illetve olyan weboldalakhoz ajánljuk, amelyeken maximum napi rendszerességgel történik változás (új blogbejegyzés, stb.)…

A csomag tartalmazza

A csomag NEM tartalmazza

37.200,- Ft
(6 havonta)

(6.200,- Ft/hónap)

*Minimális változtatások az oldalon: telefonszám, cím, egyéb hasonló adatok megváltoztatása, 1-1 oldalban kisebb szövegjavítás, stb.

A karbantartás díja átutalással és bankkártyával is fizethető. Bankkártyás fizetés esetén a bank automatikusan fogja levonni az esedékes előfizetési díjat. Fedezethiány miatti sikertelen levonási kísérlet, illetve a következő 6 havi karbantartási díj átutalással történő kifizetésének elmaradása esetén a karbantartási szolgáltatás felfüggesztésre kerül!

Csökkentsd a költségeket!

Éves előfizetés esetén esetén csak 6.000,- Ft/hó az előfizetés díja.

Maradok az eredeti előfizetési időszak mellett és...