Akció!

Szoftver telepítés (Elementor Pro 1 évre – 1 weboldalhoz)

12000 Ft (+0% ÁFA) / év

Az Elementor Pro telepítését és a licensz aktíválását kollégánk legkésőbb 24-48 órán belül fogja elvégezni – ezért be kell majd lépnünk a weboldalra -, amihez adminisztrátori joggal rendelkező felhasználói belépési lehetőségre van szükség. Ehhez a felhasználóhoz az onlineuzletepites@gmail.com e-mail címet kell megadni. A licensz aktíválása után ezt a felhasználót lehet törölni.

A licensz meghosszabbításának díja a vásárláskor megadott bankkártyáról az új előfizetési időszak kezdetén automatikusan levonásra kerül – amennyiben a vásárláskor megadott kártyán elegendő fedezet áll rendelkezésre. Amennyiben a megújítás sikertelen, a weboldalhoz kapcsolt licensz törlésre kerül. Az Elementor Pro plugin ezután ugyan továbbra is funkcionálni fog, ám biztonsági frissítéseket nem fog tudni kapni, és a Pro funkciók használata is korlátozva lesz.

A licensz jövőbeni árát és felhasználhatóságát az Elementor Pro kiadójának esetleges, a fenti árképzést és felhasználási lehetőséget jelentősen befolyásoló felhasználási lehetőségekkel kapcsolatos Felhasználási feltételeinek változtatása a jövőben befolyásolhatja. A licensz előfizetése bármikor lemondható – de a fel nem használt időszakra visszatérítés nem lehetséges.