Aktuális információk a Partnerpogramunkkal kapcsolatban

Részvétel:
A Partnerprogramunkban való részvétel regisztráció köteles. A regisztrációt minden esetben ellenőrizni fogjuk és saját belátásunk szerint döntünk annak elfogadásáról.

Működés:
A Partnerprogramunkba regisztrált Partnereink az ajánlásuk (ajánlói link) segítségével érkezett új Ügyfeleink megrendelései után jutalékot kapnak. A jutalék folyamatos, amennyiben az Ügyfél megújuló előfizetést választ, akkor minden megújításra számolódik a jutalék. A jutalék mértéke sávos rendszerben emelkedik, ezzel is szeretnék az aktívabb Partnereinket jobban honorálni.

Jutalék-lehetőségek:
Az egyes szolgáltatásaink jutalék-lehetőségeiről és a jutalékrendszerről a Partnerprogram Információk menüpontjában vannak az aktuális tudnivalók. 

Kifizetés:
A Partneri jutalék kifizetése kizárólag számla ellenében lehetséges, a kifizetés minimális alsó határa 5.000,- Ft. Lehetőség van jutalék beszámítására, amennyiben Partnerünknek aktív, fizetendő futó szolgáltatása van – ennek a lehetőségnek az igénybe vételéhez előzetes egyeztetés szükséges.

Hibajelentés és kommunikáció:
A hibákat és fejlesztési kéréseket a weboldal Hibajegy rendszerében lehet jelenteni, illetve kérni – ezzel tudjuk biztosítani nem csak a szolgáltatásaink magas minőségét, de az ügyfélszolgálatunk szakszerűségét, gyorsaságát és visszakereshetőségét/ellenőrizhetőségét is. A Hibajegy rendszerünket belépés után, az Ügyféladminban lehet elérni (regisztrálció után – mely rendeléskor automatikusan megtörténik).

Jelenleg (legalábbis a tervezet szerint) az alap jutalékok sávos kiosztásban változnak, melyek alap mértéke az alábbi:

  • 1-4 ajánlott után 5%,
  • 5-49 ajánlott után 10%,
  • 50 ajánlottól 15%.


Aktuálisan a jutalékprogramban
(alap jutalékkal) elérhető szolgáltatások:

  1. Weboldal karbantartás – alap csomag (havi)
  2. Weboldal karbantartás – alap csomag (fél éves)
  3. Weboldal karbantartás – alap csomag (éves)